Ofte stillede spørgsmål

Ja det kan du tro!🇩🇰 Wadils er en anden generations familieejet virksomhed, der blev etableret i 2003 af Annette Wadil. I 2022 blev Wadils givet videre til anden generation og drives nu af Christoffer og Katrine Wadil, søn og datter af Annette.

Dette afhænger af, om du har købt et strikkekit eller en garnpakke/strikkeopskrift.

Strikkekit
Har du købt et strikkekit, vil strikkeopskriften følge med fysisk i pakken.

Digital strikkeopskrift
Har du købt en digital strikkeopskrift, vil du kort tid efter gennemførslen af din ordre modtage en email med et link. Når du trykker på dette link, vil strikkeopskriften blive downloadet til din enhed automatisk, og du kan finde den i dine arkiver.

Garnpakke med digital strikkeopskrift
Har du købt en garnpakke med dertilhørende digitale opskrifter, vil du først modtage en email med et download-link til dine opskrifter efter, din ordre er blevet pakket på vores lager (1-3 dages ekspederingstid). Når du trykker på dette link, vil strikkeopskriften blive downloadet til din enhed automatisk, og du kan finde den i dine arkiver.

Da fremgangmåden for hvordan du finder din strikkeopskrift i arkiver er meget forskellig, alt efter om du bruger en ældre computer eller en ny smartphone, kan vi desværre ikke vejlede dig i denne process.

Da de fleste af vores kunder bruger en Iphone, kan vi kort give en lille guide her:

-Tryk på linket i emailen 

-Tryk “hent” 

-Tryk på den blå cirkel med en pil i (cirklen er enten nede i venstre hjørne eller oppe i venstre hjørne) 

-Tryk på “overførsler” 

-Tryk på din opskrift 

- Du kan nu altid finde din opskrifter i applikationen “arkiver”.

Hos Wadils får du kun din opskrift med fysisk, når du har købt et strikkekit.
Har du købt en digital strikkeopskrift, modtager du en email med et link til din strikkeopskrift.
Har du købt en garnpakke med tilhørende strikkeopskrift, modtager du en email med et link til din strikkeopskrift efter, vi har ekspederet din ordre på vores lager (1-3 dages ekspederingstid).

Har du bestilt et strikkekit, hvor vi har glemt at lægge opskriften med i pakken, må du meget gerne skrive til os på info@wadils.dk, så vi kan rette op på det.

Wadils er en webshop, og vi har derfor ikke en butik med faste åbningstider... Dog har vi et lager i Karlslunde, hvor vi holder lagersalg flere gange om måneden! Adressen er Metalgangen 6b, 2690 Karlslunde, og du kan læse mere om vores lagersalg lige her, eller se datoen for vores næste lagersalg her.

Hos Wadils har du altid 14 dages returret på køb på webshoppen. Ønsker du at gøre brug af denne returret, skal du blot sende pakken tilbage til følgende adresse:

Wadils 2022 ApS

Metalgangen 6b, 2690 Karlslunde

Info@wadils.dk

HUSK: Returpakken skal sendes direkte til ovenstående adresse, da returpakker sendt til en pakkeshop ikke afhentes.

Når vi har modtaget din pakke, vil vi indenfor 1-2 hverdage refundere beløbet på den returnerede vare. Digitale strikkeopskrifter, brugte garnnøgler og overskudsgarn fra et strikkekit kan ikke returneres.

Godt spørgsmål!

Vi har alle hver vores "kradse-tolerance" -to personer vil altså kunne give dig to forskellige svar på dette. Vi vil dog meget gerne give dig en simpel og generel guide til hver af vores garnkvaliteter:

  • Silk Mohair er et skønt langfibret garn, som de færreste synes kradser. Generelt er Mohair en lækker garnkvalitet der oftes bruges som følgetråd for at gøre strikketøjet blødere og mere levende.

  • Lammeuld er vores kunders største farvorit og strikkes med af tusindvis af kunder landet over. Vi anbefaler dog typisk ikke kunder med meget sensitiv hud at strikke med lammeuld alene. vores lammeuld kan sagtens bruges til børnestrik, men vi anbefaler også at bruge vores Silk mohair som følgetråd -Det giver det lækreste resultat!

  • Merino uld er også uld fra får, dog fra fårracen "Merino" som har en finere uld og dermed også blødere. Du kan derfor godt strikke med Merino uld, selvom du har en lidt sensitiv hud.

  • Alpaca garn er altid vores største anbefaling til de kunder, der har en meget lav "kradse-tolerance". Alpaka-lamaens uld er dejlig blød og indeholder heller ikke lanolin, hvilket typisk er det folk er allergiske over, når de siger, de er allergiske overfor uld. Vores Alpaca garner er derfor et lækkert og allergivenligt valg, til når du skal strikke noget ekstra blødt.

  • Vores "sugargarn" og genanvendte bomuld "Lanzarote" er begge nogle super skønne og bløde garntyper, som vi trygt kan anbefale alle uanset ens sensitivitet overfor krads. Disse to produkter indeholder ikke noget uld, og har derfor ikke nogle hår som kan kradse.

Ja, langt det meste strik bliver blødere over tid! Hvis du godt kunne ønske dig noget blødere strik, har vi et par tips her:

1. Strik med en langfibret følgetråd.

De fleste langfibrede garntyper er dejlig bløde og bruges ofte som en følgetråd i strik. Mange af vores kunder strikker faktisk børnetøj af vores lammeuld, men bruger lige en eller to tråde Silk Mohair for at gøre den ekstra blød.

2. Giv din strik en håndvask med en god uldshampo.

Fyld din håndvask op med lunken vand og hæld noget uldsæbe ned i vasken. Lad din striktrøje ligge i blød i et kvarters tid og lad den tørre fladt.

3. Lad der gå noget tid.

Jo mere du går med din uld-strik, jo mindre vil den kradse. Årsagen ligger i at uld består af en helt masse korte og/eller lange fibre, som godt kan kradse lidt. Når du går med din strik, vil disse fibre og tid "lægge sig", og vil i mindre grad irritere din hud. Når du er færdig med din striktrøje, kan du eventuelt have en langærmet undertrøje på, så fibrene ikke stikker dig i starten.

Når du køber en garnpakke med garn og opskrifter, er det ikke muligt at ændre indholdet af garnpakken, da det er hvad, produktet består af. Alle vores opskrifter kan dog frit købes inde på kategorien strikkeopskrifter.

Så snart en ordre er aflagt, er det desværre ikke muligt at ændre ordrens indhold eller annulere den.

Har du spørgsmål?

Inden du skriver til os, anbefaler vi altid at læse vores liste over ofte stillede spørgsmål ovenover kontaktformularen for at få svar på de hyppigeste spørgsmål. På den måde kan du få svar med det samme:-)

Kunne du ikke finde svar der, er du altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål vedr. varer eller ordrer.
Hvis du kontakter os om en ordre, så husk at medsende dit ordrenummer i beskeden.

Du kan enten bruge kontaktformularen eller sende os en mail til info@wadils.dk

 Med venlig hilsen familien Wadil

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.