Garn lagersalg

Kunne du tænke dig at se hele vores sortiment og mærke alle vores mange garner? Så vil vi hjertens gerne byde dig velkommen på vores lager i Karlslunde, hvor vi holder lagersalg et par gange om måneden. Til vores lagersalg vil du altid kunne få personlig betjening af Katrine og vores skønne hjælpere, imens du frit kan begive dig rundt på hele vores lager og tage ned fra hver en hylde.

Adresse: Metalgangen 6B, 2690 Karlslunde

På vores lagersalg kan du købe alt vores garn med gode rabatter ved køb af 10 ens nøgler. Udover disse faste lave priser, laver vi altid unikke tilbud på flere populære varer, så du roligt kan gå hjem med strikkeprojekter til de næste mange uger uden dårlig samvittighed;-)

Ps, udover lækre tilbud, serverer vi også de lækreste luksusflødeboller fra Frellsen Chokolade, så du ikke går og shopper på tom mave -det ved vi jo allesammen ikke er en god kombi. Har du en "chauffør", der foretrækker at vente i bilen, imens du går og shopper rundt, så er du meget velkommen til også at tage en flødebolle med ud til den flittige privat chauffør.

Vi håber, vi ses til næste lagersalg!

Gør garn-shopping til en udflugt

Fyld bilen med alle dine strikkevenner og gør jeres garnindkøb til en hyggelig social vane -men husk nu at tømme bagagerummet inden da, så der er plads til garnet;-)