Her kan du læse historien om Wadils

Wadils er en dansk familieejet virksomhed, som vores mor, Annette Wadil, grundlage i 2003, og som hun drev helt frem til 2022, hvor hun desværre blev syg. Vi, Christoffer og Katrine Wadil, har dog hjulpet vores mor i mange år, og valgte at tage springet og drive Wadils videre, så vores mor kunne gå på pension. Wadils kører derfor videre på anden generation, og bliver i familien.

Specialister i gode priser

Hos Wadils specialiserer vi os i at sælge luksus garn i store portioner, så du som forbruger kan købe stort ind af luksus garn til en lav stykpris takket være de gode mængderabatter;-) Vi vil nemlig gerne være din private garn-leverandør!

Vi stræber altid efter at give dig det bedste fra begge verdener -kvalitetsgarn til en god pris og nemme strikkeopskrifter der er lette at forstå. Derfor designer vi alle vores strikkeopskrifter selv, og får kun produceret vores garn de bedste steder i verden, f.eks. i Peru, Italien og Skandinavien.

Gør strik til en leg

Vores mor har i over 40 år designet strikkeopskrifter, så langt størstedelen af vores strikkemodeller som du ser på vores hjemmeside, er unikke kreationer, der er skabt ud af hendes egen sans for tidsløst design som hurtigt bliver til en fast del af din garderobe.

Hos Wadils har vi et fast motto, når vi designer nye opskrifter: "Strik skal inspirere, og ikke begrænse". Du må derfor aldrig føle dig forpligtiget til at følge vores opskrifter til punkt og prikke -slip kreativiteten løs, og skrue på vores opskrifter, så du får dit helt eget unika-strik.

Det meste af vores strik er derfor velegnet til både begyndere såvel som rutinerede strikkere, der blot ønsker noget nemt fjernsynsstrik.

Besøg os til lagersalg!

Udover at være en Webshop har vi også et skønt lager i Karlslunde, hvor vi et par gange om måneden afholder lagersalg. Her kan du frit tage garn ned fra hver en hylde, mærke alle vores garnkvaliteter og gøre nogle ekstra gode køb

Er det tid til at få fyldt garn-lageret op derhjemme, kan vi på det varmeste anbefale at fylde bilen med dine bedste strikke-venner og gøre en tur ud af strikke-shopperiet. Du kan læse meget mere om vores lagersalg lige her.

 

De kærligeste hilsner

Christoffer & Katrine Wadil (og hele team Wadils!)

Fokus på det vigtige

Som en lille familievirksomhed er der altid flere opgaver, end der er hænder -det stopper os dog aldrig fra at holde fast i vores værdier og have fast fokus på:

Høj kvalitet & lave priser

Hos Wadils udvælger vi selv vores garnkvaliteter og modtager det direkte fra fabrikkerne. På den måde kan vi tilbyde lave priser og store mængderabatter til alle vores kunder.

Service i verdensklasse

Med fire årtiers erfaring i garnbranchen har vi opbygget den skønneste gruppe af kunder. Vi elsker at hjælpe vores søde kunder, og har altid fokus på at levere personlig og jordnær service.

Nemme og korte opskrifter

Gennem fire årtier har vi designet unikke strikkeopskrifter, der både egner sig til begyndere såvel som rutinerede strikkere, der blot ønsker noget nemt "fjernsynsstrik".