Gratis strikkekit ved køb over 400 kr!

Juhuuu!!!
Fra fredag d. 29/3 til mandag d. 1/4 kl. 12:00 giver vi  alle kunder, der køber for over 400 kr. på vores webshop et helt gratis strikkekit med i deres ordre!

Hvad får du?

Denne gang deler strikkekits ud til vores super skønne Basic Bluse til damer. Og denne gang er i så heldige, at I får kittet i naturbrun.
Du får opskriften og 3 nøgler Wadils Lammeuld, så der er nok til at strikke den i op til størrelse XL.
Wadils Lammeuld består af 100% Oeko-Tex certificeret og mulesing fri lammeuld. Det er et fantastisk lækkert og slidstærkt lammeuld garn, der holder formen rigtig godt, og er dejlig nemt at strikke med.


Hvad skal du gøre?

Du kan tro, det er nemt. Lige så snart du har lagt produkter for over 400 kr. i din kurv, får du en pop-up, hvor du kan lægge kittet i kurven. Fjerner du varer fra din kurv, så værdien ryger under 400 kr., bliver strikkekittet fjernet fra din kurv igen.


Betingelser 

Gælder kun ved ordrer på mere end 400 DKK inklusiv moms med minimum ét fysisk produkt. Porto indgår ikke i ordrebeløbet. Tilbuddet gælder fra fredag d. 29/3 til mandag d. 1/4 kl. 12:00. Tilbuddet gælder kun ved 1 ordre pr. person i kampagneperiode. Ved flere køb på over 400 DKK modtages der kun et gratis kit i første ordre, og ikke i de resterende ordre lagt af samme person. I tilfælde af at varer fra ordren returneres, og den samlede værdi af ordren falder til under minimumbeløbet på 400, som er påkrævet for at kvalificere sig til det gratis kit, skal det gratis kit også returneres. I kampagneperioden kan der på ordre over 400 DKK ikke bruges rabatkoder.

Gør garn-shopping til en udflugt

Fyld bilen med alle dine strikkevenner og gør jeres garnindkøb til en hyggelig social vane -men husk nu at tømme bagagerummet inden da, så der er plads til garnet;-)